ABOUT
STUFF
FRIEND
CBOX
This skin 90% by me because the post/entry code i take from Afiqah's Skin.The status box by Afiqah.Stripe background from Wana.Supported by Google,Blogger,Tumblr and Weheartit..Others are mine.
rahman's son ;
Posted on Tuesday, 25 December 2012 at @ Tuesday, December 25, 2012, you can leave your comment (6)
Tak Aktif.LOL
Hai! Assalamualaikum!

Rindu korang !
Lama kan tak update ? Bukan apa,Aimad sekarang ni tengah mood malas...So,korang yang hantar mesej dekat cbox tu pun aimad tak balas lagi...Tadi pun,aimad bw lebih kurang 5 blog jer.Hahahaha,Aimad tak tahu la kenapa tetiba malas ni melanda...OTL.Mungkin 2013 ni baru aimad akktif balik macam dulu.Aimad tak akif kat blog sekarang ni,tapi aimad aktif kat fb sekarang ni lol.So,korang add lah aimad ye --> http://www.facebook.com/amirul.aimaduddin

Okaylah,nak taip panjang2 mesti korang tak baca...Jadi,sampai sini jer *sebenarnya aimad memang malas gila2,*  Bai,Assalamualaikum ! Muaaahhh !! hahahahaha 
Older
Newer